top of page

ons 24 jan.

|

Danderyd

[FULLBOKAT] Mod är tillbaka den 24 januari 2024 med Ida Kjos och Katarina Gospic

Det är två otroligt inspirerande och modiga människor du möter: Ida Kjos kommer att tala på temat Kärlek och Mod. Ida kommer att hedra det som varit och skänka mod att blicka framåt, och om modet att leva här och nu.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
[FULLBOKAT] Mod är tillbaka den 24 januari 2024 med Ida Kjos och Katarina Gospic
[FULLBOKAT] Mod är tillbaka den 24 januari 2024 med Ida Kjos och Katarina Gospic

Tid och plats

24 jan. 2024 17:30 – 21:45

Danderyd, Danderydsvägen 144, 182 36 Danderyd, Sverige

Om evenemanget

Den 24:e Januari är du välkommen till härliga Östergårds för en bit mat och för att höra några nya förhållningssätt kring mod. Det är två otroligt inspirerande och modiga människor du möter: Ida Kjos kommer att tala på temat Kärlek och Mod. Ida kommer att hedra det som varit och skänka mod att blicka framåt. Och om modet att leva här och nu. “Vi ska både skratta och gråta tillsammans. Allt ska få kännas. Och Elin, Idas tvillingsyster, skall hyllas.

Ida har podden Kjos som hon tidigare hade med sin tvillingsyster Elin. En fantastisk podd som handlar om livet och som systrarna drog igång 2022 när Elin var sjuk i en obotlig lungcancer. Jag har lyssnat på varje avsnitt sen starten säger Christian - och jag älskar den. Katarina Gospic är hjärnforskare och kommer att prata om modet att möta nya perspektiv. Katarina kommer att prata kring frågor som. Vem äger sanningen? Hur vet du vad som är sant? Vems perspektiv på sanningen (borde) räknas och varför räknas den? Hur ofta vågar vi säga ”jag vet inte” och vad kan det vara början på.

Katarina är också författare till ett antal böcker bl a ”Orädd- Med rädslan som drivkraft”, ”Den sociala hjärnan”, ”Välj rätt - en guide till bra beslut” och Hjärnbalans. ”För att vara modiga behöver vi gå utanför vår trygghetszon och tillåta oss att vara rädda. Med rädslan som drivkraft kan vi skapa den förändring vi vill se i våra liv och i världen i stort”

Vi kommer också att få känna hur viktig musiken kan vara för att frigöra kraft och mod i oss själva

Vid ankomst kl 17.30: fruktshot, rawfoodboll, skuren frukt och nötter samt kaffe och te. - Förrätt och varmrätt - kaffe och chokladbit

Kostnad & anmälan Kostnad. 500:- (två glas vin eller öl) Utan alkoholdryck 425:- Anmälan görs genom att swisha beloppet till Östergårds. 1234212825. Märk betalning med namn och datum :- ) Din anmälan är helt konfirmerad när vi mottagit din swish-betalning

Biljetter

 • Anmälan med alkohol

  Vid ankomst kl 17.30: fruktshot, rawfoodboll, skuren frukt och nötter samt kaffe och te. - Förrätt och varmrätt - kaffe och chokladbit Kostnad & anmälan Kostnad. 500:- (två glas vin eller öl)

  500,00 kr
  Slutsåld
 • Anmälan alkoholfritt

  Vid ankomst kl 17.30: fruktshot, rawfoodboll, skuren frukt och nötter samt kaffe och te. - Förrätt och varmrätt - kaffe och chokladbit Kostnad & anmälan Utan alkoholdryck 425:-

  425,00 kr
  Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page